lördag 14 februari 2009

Valentindagen inte bara för par

Hela den här veckan har jag gått och muttrat "humbug" över Alla Hjärtans Dag. Och självklart är det inte aaaaaaalls för att jag är singel och det bästa jag kan hoppas på är ett sliskigt fyllesamtal från nån gammal misslyckad dejt som kommer på att han känner sig lite ensam just den här dagen.
Sen fick jag ett litet chattmeddelande på Facebook. Två små ord från en tjejkompis: "Glad valentindag". Jag fick genast en liten mysig fluffig känsla i bröstkorgen.

För är verkligen Alla Hjärtans Dag bara till för älskande par? Det finns många människor som är speciella för mig och ryms i mitt hjärta. Min familj, mina vänner och alla andra som genom åren förgyllt mitt liv. Det är de jag tänker på lite extra idag, och hade jag möjlighet skulle jag skicka hjärtan, blommor och choklad till er allihop.
'
Jag vill önska alla en riktigt Glad Valentinedag. Och har ni inte fått den där lite fluffiga känslan i bröstet än, så kolla på videon nedan.

2 kommentarer:

 1. det samma till dig ;) jag är inte så forstjust i denna dag !
  Men skickar dig några hjärtan ♥♥♥
  *kram*

  SvaraRadera
 2. Så vackert, jag får lust att springa ut med en skylt själv... men dom enda kramar jag skulle få här ute i skogen är av björnar och vargar!!! Såååå, jag låter bli :)

  Hoppas du hade en underbar valentin ;

  SvaraRadera