söndag 8 februari 2009

Fotoutmaning Avund/Vrede

whatthefuckdotcom har en ny fotoutmaning på lördagar. Kul kul!
Veckans tema är Avund/Vrede.

Jag vet inte hur mycket avund det är i bilden, men det är iaf vrede. En gammal analog bild som jag scannade in o photoshopade lite.

Sonen har precis badat, och det var inte populärt när han var riktigt liten.


Fotoutmaningen hos WTFDC hittar du här

6 kommentarer:

 1. Hehehe, jupp vrede ut i tåspetsarna, Malcom gillade inte att bada när han var liten han heller, nu går det inte att hålla honom borta från vattnet istället! Denna bild väckte många minnen ;)

  Nattnatt på dä :)

  SvaraRadera
 2. Jag gjorde så att jag la till en gadget och skrev kategorier, där skrev jag kategoriernas namn och sedan skrev jag kategorin, tex foto, som etikett i inlägget, sedan tryckte jag på foto i etiketten i inlägget och tog den länken och klistrade sedan in den i gadgeten på foto... krångligt, men det var det enda sättet jag kom på.

  Jag vet inte om det finns något enklare sätt. Lycka till ;)

  SvaraRadera
 3. Tack vännen, jag provar på det :-)

  SvaraRadera
 4. Ja, tänk vad mycket känslor ett så litet barn ändå faktiskt kan ge uttryck för! :-) Just nu kan jag inte komma ihåg hur mina barn reagerade när de skulle badas, men jag minns iallafall andra situationer där den stora vreden verkligen for i dem! Varenda cell i kropparna var bara EMOT...! <:-)

  SvaraRadera
 5. Åh - jag vill bara ta upp den lille/a. Inte ska han ligga där själv och känna så. Antar att du lade ifrån dig kameran genast efter klicket. :)

  SvaraRadera