måndag 23 februari 2009

Norge rules!

Norska som jag är har jag ju även följt hemlandets schlagerspektakel. Den här killen krossade...nej pulveriserade allt motstånd i den norska finalen. Och jag tycker den är bra. Riktigt bra. Den har nog möjlighet att sopa banan i Moskva.

Seiern er vår! :-)

7 kommentarer:

 1. Hittade dig via min Bloggis Monica och föll direkt för din bloggrubrik/namn.(Klart i min smak:-) Är ju norska jag med så här vill jag titta in ofta.. och du.. Den låten var bra och tillräckligt nyskapande för att falla många i smaken. Den kan nog komma långt i Moskva! Fin dag till dig1

  SvaraRadera
 2. som en annan norska vet jag inte vad jag tycker , lite anorlunda !
  Vart i norge komer du ifrån? du kanske har sagt det men jag har glömt *flåt*

  SvaraRadera
 3. varför valde du den gröna?= spikmattan

  SvaraRadera
 4. Monica:
  Jag kommer från Oslo. Vet inte varför jag valde den gröna. Den skulle vara lugnande. Men skit detsamma, ser ju inte färgen ändå när jag ligger på rygg :-)

  Pangbruden: Roligt att du hittade hit. Gick in på din blogg och trodde jag skulle hitta en glammig Stureplanstjej (pangbrud liksom) så syftade det på ditt intresse. Kul :-)

  SvaraRadera
 5. Tro mig jag är mycket långt från Stureplan men ett och annat partaj har jag väl deltagit i :-)

  SvaraRadera
 6. Jaaa visst är det för jäkligt när logiken helt försvinner från diabetesen....Något som inte påverkar blodsockret idag verkar gå rent åt helvete nästa dag! Idag verkar jag inte vilja sjunka under 9...fastän jag tagit extra och allt...Man vill liksom inte överdosera heller! GAH!
  Jag använder Levemir och NovoRapid....Det är ok antar jag men tycker ändå att värdena var lite "jämnare" med Insulatard och Actrapid..men sådant får man ju inte använda längre....GAH igen! Det blev långt det här!
  Nu tänker jag äta en klementin...Jag är vrålhungrig och SKITER i om jag går upp till 10...; )

  Kram igen!

  SvaraRadera
 7. Teckenhatten kom i veckan. Tack så jättemycket!!! Nu i helgen tänkte jag försöka komma i gång med den tillsammans med Oscar.

  SvaraRadera