tisdag 24 mars 2009

Totalt hjärnsläpp

Jag vet med mig själv att jag kan vara disträ ibland, men idag förvånade jag till och med mig själv så till den grad att jag börjar tvivla på mitt förnuft.

Idag skulle jag på återbesök till min operationsläkare. Det har gått två år sen den stora magoperationen. Jag kommer till kirurgmottagningen. I tid. Så långt inga problem. Men jag har åkt till fel jäkla sjukhus!!!

Förra veckan var jag inne och tog blodprover inför besöket idag för att mina värden skulle kollas. Jag fick en lista på olika labb jag kunde åka till och de skulle alla vara knutna till Karolinska laboratoriet. Karolinska.

Så jag har gått med Karolinska i huvudet hela veckan. I morse, ordentlig som jag är, kollade jag upp raskaste vägen till Karolinska på SL's hemsida. Och åker självklart dit.

Problemet var ju förstås att jag opererades på Danderyd. Hur jag nu kunde glömma det. Kände mig som en fullkomligt idiot när sköterskan på Karolinska ringer upp till Danderyds kirurgmottagning och meddelar att deras patient är här, kan hon få en ny tid...

Jag tror jag behöver semester...

3 kommentarer:

 1. men va surt , jag trodde nästan du hade åkt till huddige karolinska det kan man ju också bli förvirrad på !

  SvaraRadera
 2. Hur kan man ta sem. om man inte har ett jobb...

  SvaraRadera
 3. Anonym: du tycks visst tro att du känner mig eller nåt...

  Det är inte bara av jobb man kan bli stressad. Även när man pluggar och man har föreläsningar, tenta och slutprojekt parallellt kan man bli rätt slut. Lägg till mamma på det. Imorron är det diplomering och på måndag börjar jag jobba. Jag kommer ha EN vecka semester i sommar.

  Jag förstår att du väljer att vara anonym med tanke på ditt korkade uttalande.

  SvaraRadera