lördag 28 mars 2009

Pimp da gräsklippare

Vill ha. Vill ha. VILL HA!!!

Ok, jag har ingen gräsmatta. Spelar ingen roll. Den här skönheten vill jag äga. Jag lovar klippa mina föräldrars gräsmatta med den varje dag. Minst. Deras gräsmatta kommer se ut som greenen på en golfbana.

Stiga hade den utställt på Trädgårdsmässan. Om man äger en Stiga gräsklippare har de en tävling som heter "Pimp my Stiga".

Jag äger ingen Stiga. Mina pappa gör. Nu jäklar ska pappas Stiga pimpas. Jag går igenom den ena vansinniga pimpidén efter varann. De kan snart vänta ett besök från mig där jag kommer med pimpprylar och en galen blick. Moooaaaahhhhaaaa!!!!!!

Har ni märkt hur många gånger man kan säga ordet pimpa i ett stycke?

Tävlingen "Pimp my Stiga"
Klicka på bilderna för större format

6 kommentarer:

 1. hahahaha, lycka till med pimpningen... glöm inte kameran :D

  SvaraRadera
 2. hahaha vilken rolig liten sak! både jag & killen vek oss dubbel :P Tänk att höra hur grannen börjar klippa gräset på morgonen, titta ut genom fönstret förbannad över att ha blivit väckt på morgon & se honom åka runt på en sån där.. hahahah!

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha- Den klipparen var verkligen rosa och "fluffig"! Gillar speciellt att den hade hållare för vinglas och hårborste...Vad mer kan man tänkas behöva egentligen!?

  Vi kommer hem i Maj...och jag hoppas på massor av SOL!!!!

  Kraaaam!

  SvaraRadera
 4. Lovar att inte glömma kameran, den är nog liksom en förutsättning. Blir lite svårt att skicka in själva Stigan :-)

  Janina, då kan ni ju bara inte fortsätta vara förbannad på grannen. Eller hur? ;-)

  Min mamma var inne o tittade på bloggen. Jag tror hon har förhoppningar om att jag ska avslöja hemlisar här inne som jag inte avslöjar för henne i telefon. Iaf, hon utbrast nånting så här: "Gudars skymning, den här får du inte din pappa att köra! Grannarna skulle köra av vägen".

  :-)))

  SvaraRadera