måndag 13 april 2009

Myggor och magsjuka

Myggor och magsjuka summerar påsken rätt bra. De blodtörstiga bestarna kom förvånansvärt tidigt i år. Jag skrev i min status på Facebook att jag var sjuk och febrig samt slogs mot myggor. Genast kommer det en kommentar från min kompis Marie där hon undrar om jag yrar. Samt om jag har landställe i Thailand.

Icke då! Vi slog ihjäl ett antal blodstinna myggjävlar på landet i helgen. Sen lyckades jag pricka in att vara sjuk i påsken med. Magsjuka av alla roliga saker. Det blev inte så mycket godisfrossa för mig. Mer feberfrossa liksom. Men o andra sidan, där sparade jag nog ett par ångestkilo på vågen :-)

Fast det var mys med familjen också. Mina föräldrar och sonen. Fixade påskäggjakt till sonen jag hittade på en historia om påskharen och hans onda tvilling. För varje ställe han letade på fanns en ny lapp där antingen påskharen hade räddat ägget till en annan plats eller hans onda tvilling hade snott den. Så nu har jag ett nytt bekymmer. Inte tror nu sonen bara på tomten. Nej, nu tror han på påskharen också. Kanske gulligt, men han blir snart 10 år och jag vill ju inte att han ska bli retad...

Vy från mitt "hemliga" utsiktställe på landet

2 kommentarer:

  1. vilket fint kort du tagit är detpå katthatt eller va det heter?

    SvaraRadera
  2. Katthatt? :-)
    Vet inte vart det är, men det här är tagit på ett ställe utanför Vagnhärad. Sjön nedanför heter Sillen.

    SvaraRadera